📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Jatamansi (Spikenard)

Jatamansi (Spikenard) Recepten


Jatamansi etherische olie werkt goed i.c.m.: Ceder, Citroen, Dennennaald, Eikenmos, Gember, Hop, Labdanum, Lavendel, Kalmoes, Kardamom, Mirte, Patchouli, Den, Roos, Scharlei en Vetiver.

 

Psychisch*: jatamansi etherische olie heeft een rustgevende en kalmerende werking op de geest. Hij beschermt tegen stress en een overvloed aan informatie, bij sterke psychische belasting schept jatamansi een beschermend schild. Aan mensen die werken voor hulporganisaties kan de olie troost schenken bij het verdriet dat zij voelen bij het zien van al het lijden, veroorzaakt door natuurlijke of door mensen teweeggebrachte rampen. De olie kan helpen het zelfvertrouwen en de eigen identiteit weer terug te vinden.

 

Spiritueel*: jatamansi etherische olie beschermt ons energieveld tegen negatieve energetische invloeden. Hij intensiveert gevoelens van saamhorigheid. De olie is de belichaming van edelmoedigheid, deze twee gevoelens brachten, samen met haar pijn en het verdriet om zijn nabije dood, Maria Magdalena ertoe Jezus met deze jatamansi olie te zalven. Kosmische band: verdamp bij het mediteren 1 druppel jatamansi samen met 1 druppel Roos, 1 druppel Wierook en 1 druppel Mirre.


Blauwe plekken*:

  • meng 7 druppels marjolein etherische olie, 3 druppels jatamansi en 7 druppels helichryse met 100 ml. calendula basis olie. Masseer hiermee dagelijks naar behoefte. 

Spikenard / Nardus

Botanische naam: Nardostachys jatamansi

Land van herkomst: Noord-India

■ hyperactiviteit

■ agressieviteit

■ allergieën

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.