📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Huidbescherming tegen kou

Huidbescherming tegen kou

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 07:36

In de winter wordt de huidbarrière verzwakt wordt door de kou en seizoensinvloeden en is het noodzakelijk om de huidbarrière te versterken. Een aangepast verzorgingsritueel is nodig om de huid optimaal te beschermen tegen kou en (tekenen van) uitdroging.

 

Een gevoelige en/of droge huid reageert sterker op seizoenswisselingen. In de winter heeft de huid de neiging om droog, trekkerig en (vooral bij de bleke huid) rood te worden. Wind, koude lucht, centrale verwarming, houtkachels en grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten tasten de opperhuid aan, waardoor deze onprettig gaat aanvoelen.

Om de huid te voorzien van meer voeding en rijkere, beter geschikte bestanddelen die de huid weer soepel en comfortabel maken heb ik een samenstelling van etherische oliën in Jojoba basis olie gemaakt. De etherische oliën die ik hier aan toegevoegd heb zijn Atlasceder, Lavendel, Roomse Kamille en Mandarijn.

 

Wrijf dit mengsel op uw gezicht en handen, voordat u naar buiten de kou in gaat. Deze samenstelling geeft ook een mooie zachte huid! Ik heb zelf een (licht getinte) huid, die absoluut niet tegen de kou kan en heb dit mengsel op mijn hele lijf aangebracht; Zwitsal is er niks bij! Wat een wondermiddeltje is dit!

Skin Protector Winter kopen? Nú met maar liefst € 8,00 korting!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Zelf maken?

Recept:

  • 30 ml. Jojoba basis olie
  • 6 druppels Atlasceder
  • 3 druppels Roomse Kamille
  • 10 druppels Lavendel
  • 2 druppels Mandarijn

«   »