📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 3,95 🚚

🏠 Home » Afslank Essential #3

Afslank Essential #3

Gepubliceerd op 16 januari 2019 om 08:36

Citroen

De volgende olie uit onze reeks van etherische oliën, die ondersteuning biedt bij het bestrijden van overgewicht, is citroen etherische olie; een fantastische ondersteuner bij het afvallen!

Door het significante gehalte aan antioxidanten, vetzuren en aminozuren verhoogt de citroen etherische olie het energie niveau en is het een krachtige ondersteuning in de stofwisseling (metabolisme). Ook bezit citroen etherische olie eigenschappen die de vertering van het eten te bevorderen, niet geheel onbelangrijk tijdens het afvallen! Tenslotte kán citroen etherische olie de neiging verminderen om calorierijk voedsel te gaan eten (dit laatste is zeer persoonlijk!)

 

Het is een makkelijke gewoonte om deze olie met regelmaat te consumeren. Om de olie optimaal z'n werk te laten doen, is het raadzaam om de olie 's ochtends in te nemen en wel op deze manier(en):

  • voeg iedere ochtend 3-5 druppels etherische citroen olie aan een kop kruidenthee of een glas lauwwarm water.

 

Zo simpel is het en zéker de moeite waard! Succes!!

 

*Essentiële oliën zijn geen wonderlijke 'fatburners'; als je ze echter regelmatig gebruikt, zou je de effecten van voeding en lichaamsbeweging kunnen aanvullen door het metabolisme te verhogen d.m.v. gebruik van de juiste etherische oliën.

Meer informatie over citroen etherische olie of de olie kopen?

Botanische naam: Citrus limonum

Land van herkomst: Italië

■ ontstoken tandvlees

■ (darm)infecties

■ vergiftigingen


«   »