📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Poleimunt

Poleimunt Recepten


Poleimunt etherische olie werkt goed i.c.m.: Geranium, Rozemarijn, Lavandin, Lavendel, Salie en Citronella.

 

Psychisch*: poleimunt etherische olie is opwekkend en fris. Hij maakt bewust en geeft de helderheid voor een nieuw begin.


Recepten


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering: 1 maal daags 1 druppel met een theelepel honing mengen. Dit mengsel oplossen in een glas lauw water en hiermee de mond spoelen (mengsel niet doorslikken!) bij een slechte adem (door maagklachten).
 

Poleimunt - 10 ml.

€ 10,95

Poleimunt - 10 ml.

€ 10,95

Botanische naam: Mentha pulegium

Land van herkomst: Frankrijk

■ koorts

■ insectensteken

■ halitosis

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.