📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Peen (Wortelzaad)

Peen (Wortelzaad) Recepten


Peen (wortelzaad) etherische olie werkt goed i.c.m.: Bergamot, Cypres, Venkel, Geranium, Pompelmoes, Jeneverbes, Lavendel, Limoen, Citroen, Mandarijn, Sinaasappel, Rozemarijn, Roos en Sandelhout.

 

Psychisch*: peen etherische olie heeft een verzachtende werking op de omgeving.

 

Psychologisch*: het peen type is bang om zich te verliezen. Hij moet de angst nagaan die hier ten grondslag ligt. Waarvoor of voor wie is hij bang of heeft angst iets te verliezen? Waarom moet hij zich zo nodig bewijzen? Op al deze vragen moet het peen type een antwoord zien te vinden. Alleen op die wijze kan hij een bevredigende oplossing vinden voor zijn problemen.


Recepten

Peen - 10 ml.

€ 16,95

Peen - 10 ml.

€ 16,95

Botanische naam: Daucus carota

Land van herkomst: India

■ gewrichtsontsteking

■ jicht

■ onregelmatige menstruatie

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.