Home » Frambozenpit Olie

Frambozenpit Olie

€ 6,95

Frambozenpit Olie

€ 6,95

30 ml.

INCI

Rubus idaeus seed oil

 

Land van herkomst

Canada

 

CAS: 84929-76-0

 

Omschrijving

Uitstekende lichte, natuurlijke olie uit de pitten van rode frambozen. Koudgeperst dat de fytochemische inhoud optimaliseert. Deze variëteit aan rode frambozen heeft veruit het hoogste gehalte aan ellagitannine (polyfenol) van alle rode frambozenrassen. Het bevat ook een grote hoeveelheid omega-3-vetzuren (32%), omega-6-vetzuren (53%) en meervoudig onverzadigde vetten (85%). Aanbevolen vereist HLB 6-8. Onoplosbaar in water. Lichtgele vloeistof, lichte bessengeur.

 

Toepassing

Gebruik van frambozenpit olie verzacht de huid waardoor de huid zacht, glad en geconditioneerd wordt en geeft een voedend en revitaliserend effect als het de huid doordringt. Frambozenpit olie heeft hydraterende en waterhoudende eigenschappen en is zeer stabiel tegen auto-oxidatie (anti oxidant).

Frambozenpit olie wordt beschouwd als de volgende eigenschappen te hebben: conditionerend, goede smeerolie, anti-inflammatoire werking, anti-oxidant en hydraterend en wordt beschouwd behulpzaam te zijn bij: huiduitslag, eczeem, zon beschadigde of verouderende huid, artritis en jicht.

 

SDS TDS