📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 3,95 🚚

🏠 Home » Essentiële oliën


Interesse in het gebruik van essentiële oliën?

LEES ONDERSTAANDE EERST GOED!

 

Er zijn tegenwoordig té veel BLOGS en websites die doen alsof essentiele oliën in de categorie ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ vallen.

En dat is beslist niet waar!

Lees voor gebruik de bijsluiter of etiket, verdun altijd in een dragende olie en gebruik nooit essentiële oliën inwendig zonder advies van een professional. En dan bedoel ik een onafhankelijke aromatherapeut of natuurgeneeskundige en geen ongediplomeerde ambassadeur/verkoper. Er wordt soms beweerd dat oliën waar waarschuwingssymbolen op vermeld zijn bij uitstek niet 100% natuurlijk zijn. Dit is absoluut niet correct! Deze waarschuwingen zijn door de EU verplicht gesteld. De Nederlandse wetgeving voert deze EU eisen uit, zodat het niet plaatsen strafbaar gesteld is!


Afbeelding: waarschuwingssymbolen

 


Betekenissen waarschuwingssymbolen:

  1. Gevaar voor irritatie
  2. Brandgevaarlijk
  3. Lange termijn gezondheidsschade
  4. Milieu-schadelijk
  5. Corrosief irriterend

Ik ben zelf ooit begonnen met het gebruiken van dōTERRA oliën. Uitstekende olie, maar ik vond het zelf te prijzig, evenals de mensen om me heen die ik graag ondersteuning met essentiële olie wilde bieden. Daarnaast past de multi-level-marketing strategie niet bij mij. Ik heb gemerkt dat veel mensen de manier van verkoop erg pusherig vinden en ik kan hier niet in mee gaan. Ik ben me gaan verdiepen in essentiële oliën, heb mijn basis diploma aromatherapie behaald, heb de jaaropleiding succesvol afgerond en ben in gesprek gegaan met meerdere groothandels, die uitstekende kwaliteit essentiële oliën leveren aan professionals zoals natuurgeneeskundigen, aromatherapeuten en wellness centra.

 

Van hen kreeg ik enorm veel informatie over de werking, toepassingen, eigenschappen en prijsverschillen tussen iedere olie. Ook inzage in de olie analyses is geen enkel probleem. Iedere vraag die ik stel wordt zorgvuldig en zeer uitgebreid beantwoord!  Daarnaast heeft mijn groothandel mij erg geholpen wat wet- & regelgevingen betreft waardoor ik mijn eigen label kon realiseren! Naast de 120 pure essentiële oliën, bestaat mijn assortiment tevens uit 50 parfum oliën, 24 basis oliën, 10 massage oliën en 14 hydrolaten. Ik verkoop en werk met verschillende soorten, 100% natuurlijke essentiële oliën, dus niet alleen mijn eigen merk.


Zenergy Wellness