📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Laurier

Laurier Recepten


Laurier etherische olie werkt goed i.c.m.: Den, Cypres, Jeneverbes, Scharlei, Rozemarijn, Wierook, Lavendel en Citrus oliën.

 

Psychisch*: laurier etherische olie verruimt benauwde, angstige gedachten en maakt ontvankelijk voor schoonheid. De olie verspreidt een ernstige, waardige atmosfeer en is zeer geschikt voor mensen met een sterk minderwaardigheidsgevoel. Geeft kracht en is opwekkend voor mensen die neigen depressief te zijn. Laurus nobilis, de Zoete Laurier beschermt tegen invloeden van buitenaf, schept helderheid van geest en versterkt het vermogen tot waarnemen.


Recepten


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering: 3 maal daags 1-2 druppels met een theelepel honing mengen. Dit mengsel oplossen in een glas warme melk, kruidenthee (1½-2 dl) of Sojamelk (NOOIT met water innemen!) en infecties luchtwegen, maag- en darmklachten, kolieken, reuma, jicht, menstruatie pijnen, huidziekten, schimmel infecties, flatulentie, astma, verkoudheid, griep, bronchitis, sinusitis, keelpijn en longontsteking.

Botanische naam: Laurus nobilis

Land van herkomst: Turkije

■ futloos haar

■ flatulentie

■ verrekkingen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.