📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Palmarosa

Palmarosa Recepten


Palmarosa etherische olie werkt goed i.c.m.: Sandelhout, Amyris, Bergamot, Ceder, Citroen, Cananga, Rozenhout, Rozemarijn, Wierook, Geranium en andere bloemenoliën.

 

Psychisch*: palmarosa etherische olie opent het hart, ontspant de zenuwen en kalmeert de geest. Hij herstelt de innerlijke balans en werkt ontspannend bij stress en gejaagdheid. Verdampen van de olie brengt jaloezie en bezitterige gevoelens onder controle. Ook fijn om te verdampen bij rusteloosheid, slapeloosheid en angst.


Stijve spieren (door kou)*: meng 4 druppels Amyris etherische olie, 5 druppels Gember, 5 druppels Palmarosa, 4 druppels Geranium en 2 druppels Bay met 20 ml. Sesam olie. Met dit mengsel de stijve spieren regelmatig masseren.

Palmarosa - 10 ml.

€ 12,95

Palmarosa - 10 ml.

€ 12,95

Botanische naam: Cymbopogon martinii var. martinii

Land van herkomst: Nepal

■ psoriasis

■ darminfecties

■ zweren

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.