📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Nootmuskaat

Nootmuskaat Recepten


Nootmuskaat etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavandin, Laurier, Sinaasappel, Limoen, Geranium, Scharlei, Rozemarijn, Petitgrain, Koriander en Mandarijn.


Doorbloeding (plaatselijke storingen)*:

  • meng 5 ml. cypres etherische olie, 2 ml. tijm en 3 ml. nootmuskaat met 190 ml. basis olie en wrijf de aangedane plaatsen hiermee 2-3 maal daags licht in.

 

Nootmuskaat - 10 ml.

€ 13,95

Nootmuskaat - 10 ml.

€ 13,95

Botanische naam: Myristica fragrans

Land van herkomst: Sri Lanka

■ impotentie

■ hoge bloeddruk

■ trage spijsvertering

 

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.