📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Manuka

Manuka Recepten


Manuka etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Citrus oliën en andere Melaleuca oliën.

 

Psychisch*: manuka etherische olie heeft bij verdampen een rustgevende en kalmerende werking. Vooral bij stress veroorzaakt door angst of panische toestanden. 5-8 druppels verdampen in slaap- of leefruimte, in ernstige gevallen 1 druppel inhaleren vanaf een tissue. Bij mentale uitputting 1-2 druppels vanaf een tissue inhaleren

 

Spiritueel*: de olie richt de aandacht weer op het wezenlijke. Hij laat de geest weer op krachten komen, sterkt het zelfvertrouwen en steunt in moeilijke tijden moed en weerstand.


Rug (pijn)*:

  • meng 10 druppels marjolein etherische olie en 15 druppels manuka met 50 ml. St. Janskruid basis olie en masseer hiermee dagelijks de pijnlijke spieren in. 

 

Manuka - 10 ml.

€ 41,95

Manuka - 10 ml.

€ 41,95

Botanische naam: Leptospermum scoparium

Land van herkomst: Nieuw Zeeland

■ herpes

■ wratten

■ luchtwegproblemen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.