📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Kassia

Kassia Recepten


Kassia etherische olie werkt goed i.c.m.: Ylang Ylang, Benzoë, Sinaasappel, Mandarijn, Cypres en alle Citrus oliën.

 

Psychisch*: kassia etherische olie geeft emotionele warmte en geborgenheid, zij opent het hart en sterkt de zenuwen. De olie heft psychische spanningen en verstarringen op, het is een uitstekende olie voor mensen die geplaagd worden door afgunst of door angst iets of iemand kwijt te raken. Kassia werkt milder dan Kaneel en stimuleert dromen en fantasieën. 


Recepten


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering: 3 maal daags 1-3 druppels met een theelepel honing mengen. Dit mengsel oplossen in een glas warme melk of kruidenthee (1½-2 dl) (NOOIT met water innemen!) bij algehele zwakte, onderkoeling, maag- en darminfecties, diarree, te sterke menstruatie, griep, reuma, pijnlijke spieren en verkoudheid. 

Botanische naam: Cinnamomum aromaticum

Land van herkomst: Sumatra

■ diarree

■ misselijkheid

■ reumatische klachten

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.