📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Engelwortel

Engelwortel Recepten


Engelwortel etherische olie werkt goed i.c.m.: Bergamot, Citroen, Costus, Den, Eikenmos, Eucalyptus, Jeneverbes, Lemongrass, Patchouli, Scharlei, Tea Tree en Vetiver.

 

Psychisch*: engelwortel etherische olie maakt bewust van eigen denken en kunnen. Het is een opbouwende en stabiliserende olie, voor kinderen heeft Engelwortel een beschermende invloed. De olie heeft sterk aardende eigenschappen, hij zet de mens met beide benen op de grond. De essence geeft zelfvertrouwen en kracht en hoort bij mensen die carrière willen maken en een verantwoordelijke functie willen bereiken in de maatschappij.

 

Psychologisch*: het engelwortel type heeft een onwrikbare eigen visie op de wereld ontwikkeld. Hij kan koppig blijven stilstaan bij verouderde denkbeelden die hij ziet als de eeuwige waarheid. Deze mens is iemand die onafhankelijk kan denken, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en volhardend is in werk en geloof. Hij moet echter leren inzien dat anderen ook gelijk kunnen hebben, als hij dat begrijpt zullen anderen hem blijven waarderen.

 

Spiritueel*: engelwortel etherische olie reinigt onze aura en licht onze geest door, ze maakt ons ontvankelijk voor de energie van engelen. Voor de één is dit zonder iets te horen of te zien een hogere macht duidelijk waar te nemen, voor de ander betekent dit met zichzelf in balans te komen. Met de steun van Engelwortel hoeven we voor niets bang te zijn.


Uitputting (geestelijk)*: meng 5 druppels Atlasceder etherische olie, 5 druppels Salie, 7 druppels Bergamot, 3 druppel Lavendel en 2 druppels Engelwortel met 50 ml. Jojoba- of Avocado basis olie. Masseer hiermee 2-3 maal per week, de buik 5 minuten in. 

Botanische naam: Angelica archangelica

Land van herkomst: India

■ artritis

■ aambeien

■ zelfvertrouwen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.