📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Elemi

Elemi Recepten


Elemi etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Lavandin, Mirre, Wierook, Rozemarijn, Salie en Kaneel.

 

Psychisch*: elemi etherische olie reduceert angstige gevoelens en harmoniseert gemoedsstemmingen. Verdampen of inhaleren werkt rustgevend bij lichte depressies en zeer kalmerend bij spanningen en mentale problemen.

 

Spiritueel*: elemi etherische olie geeft een gevoel van grote vredigheid, gepaard aan een grote helderheid van geest. Maakt geblokkeerde energie weer vrij. De olie is bruikbaar bij alle vormen van meditatie, maar het schijnt dat vooral visualisatie er gemakkelijker door wordt. Sommige mensen merken dat elemi etherische olie ervoor zorgt dat ze opener staan voor mystieke ervaringen.


Recepten

Elemi - 10 ml.

€ 13,95

Elemi - 10 ml.

€ 13,95

Botanische naam: Canarium luzonicum

Land van herkomst: Frankrijk

■ droge hoest

■ winterhanden & -voeten

■ nervositeit

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.