📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 4,95 🚚

🏠 Home » Eikenmos

Eikenmos Recepten


Eikenmos etherische olie werkt goed i.c.m.: Cipres, Citrus oliën, Geranium, Lavendel, Neroli, Patchouli, Spar en Vetiver.

 

Psychisch*: eikenmos etherische olie heeft een ontspannende werking op de geest en zet ons met beide voeten op de aarde. Het geeft kracht moeilijke situaties te overwinnen en wat nieuws uit te proberen.


Recepten

Eikenmos - 10 ml.

€ 15,95

Eikenmos - 10 ml.

€ 15,95

Botanische naam: Evernia prunastri

Land van herkomst: India

■ vastzittende hoest

■ griep

■ stress

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.