📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 3,95 🚚

🏠 Home » Dille

Dille Recepten


Dille etherische olie werkt goed i.c.m.: Elemi, Muntsoorten, Karwij, Nootmuskaat en Citrus oliën.

 

Psychisch*: dille etherische olie heeft een beschermende en vriendelijke werking. De olie geeft een gevoelige en liefdevolle sfeer waarin men zich tevreden voelt. Het is één van de mildste opwekkende middelen voor de psyche. 


Recepten


Inwendig gebruik*: De meeste etherische oliën kunnen niet zonder risico ingenomen worden. Raadpleeg daarom bij inwendig gebruik eerst een gediplomeerde aromatherapeut of (homeopatische) arts. Houd etherische oliën altijd buiten het bereik van kinderen!


Dosering: 3 maal daags 1-3 druppels met een theelepel honing mengen. Dit mengsel oplossen in een glas warme melk, kruidenthee (1½-2 dl) of Sojamelk (nooit met water innemen!) bij menstruatie problemen, dyspepsie, longaandoeningen, kolieken, maag- en darmkrampen, misselijkheid, spijsverteringsproblemen, weinig eetlust, winderigheid en de hik.

Dille - 10 ml.

€ 11,95

Dille - 10 ml.

€ 11,95

Botanische naam: Anethum graveolens

Land van herkomst: Hongarije

■ misselijkheid

■ borstvoeding

■ menstruatie problemen

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.