📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 3,95 🚚

🏠 Home » Citroen Munt

Citroen Munt Recepten


Citroen Munt etherische olie werkt goed i.c.m.: Lavendel, Rozenhout, Scharlei, Marjolein, Rozemarijn, Eucalyptus en Citrus oliën.

 

Psychisch*: citroenmunt etherische olie verdiept de ademhaling, is rustgevend en kalmeert emoties. In hectische tijden geeft hij de kracht om het hoofd te bieden aan het dagelijkse leven.Angsten en emotionele verstoringen bij kinderen in welke vorm ook, worden door een abdominale massage zachtjes opgelost.

 

Spiritueel*: citroenmunt etherische olie kan worden gebruikt voor het reinigen van de ruimten bij gebed en meditatie. Met zijn frisheid laat hij de werkelijkheid terugvinden.


Recepten

Botanische naam: Mentha aquatica var. citrata

Land van herkomst: India

■ misselijkheid

■ verkoudheid

■ rustgevend

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.