Home » Stearinezuur

Stearinezuur

€ 1,95

Stearinezuur

€ 1,95

35 gram

INCI

Stearic acid

 

Omschrijving

Stearinezuur (Stearic Acid) is een natuurlijk vetzuur uit katoenzaad olie. Dit "cosmetic grade"  stearinezuur is geschikt voor gebruik in cosmetische producten.

 

Cosmetisch gebruik

Vergroot de stevigheid crèmes en lotions en stabiliseert deze.

 

Gebruik in zeep

Wordt gebruikt om deze stevig te maken en een zijdeachtige structuur met verzachtende eigenschappen te geven.

 

SDS SPEC