Home » Soja Olie - 100 ml.

Soja Olie - 100 ml.

€ 9,95

Soja Olie - 100 ml.

€ 9,95

Botanische naam: Glycine max

Land van herkomst: USA

Soja olie beschermt, verzorgt, regenereert en vertraagt het verouderen van de huid. Het is een fijne huidolie voor ieder huidtype en geschikt als bijmenging in bad-, baby- en massage olie. Het hoge gehalte aan lecithine zou voor een betere vochthuishouding in de huidcellen zorgen en rimpeltjes verminderen. Soja olie maakt het de huid glad en soepel en kan eveneens voor verzorging van de huid rond de ogen worden gebruikt. Als huidolie behoort Soja tot de drogende oliën en is effectief te gebruiken bij de behandeling van een vette huid, acné en huidontstekingen. Bijgemengd in huidverzorgende oliën of crèmes heeft soja olie een ontgiftende werking op de huidcellen. Bij inwendig gebruik heeft soja olie veel positiefs; het werkt o.a.* :

  • cholesterol verlagend
  • beschermend voor de darmslijmhuiden
  • lichte spijsolie, te adviseren aan nerveuze mensen en suikerzieken

 

In de aromatherapie wordt soja olie o.a. ingezet bij* :

  • vette huid
  • geïrriteerde huid
  • acné
  • huidontstekingen
  • rimpeltjes
  • dunne huid
  • ruwe huid

 

Contra-indicatie:

  • bij uitwendig gebruik niet bekend

 

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


TSE / BSE-risico: De grondstof is van pure plantaardige oorsprong en komt tijdens de productie, opslag en transport niet in contact met dierlijke materialen of is uitgesloten van contaminatie. Aan de levensmiddelenwetgeving is voldaan ph.EUR.NT2000 5.4.


chargenr. E6600 / 17-1215 / Aro
productnaam Soja olie
land van herkomst USA
INCI naam Glycine max - Glycine soya oil - Soyabean oil
botanische naam Glycine max
synoniem Oleum sojae
farmacopoea CAS: 8001-22-7 / Einecs: 232-274-4 /
Ph.Eur 7 / BP2011 Ph.Eur 7 / BP2011
kleur helder geel
geur zwak
smaak zwak nootachtig
consistentie licht olie-achtig
bereiding niet genetisch gemanipuleert NGM