Home » Zonnebloem Olie - 100 ml.

Zonnebloem Olie - 100 ml.

€ 9,95

Zonnebloem Olie - 100 ml.

€ 9,95

Botanische naam: Helianthus annuus

Land van herkomst: Frankrijk

Zonnebloem olie zorgt bij uitwendig gebruik voor een betere doorbloeding en is goed toe te passen in een massage olie bij griep en allerlei problemen die te maken hebben met kou. Weert alle soorten huiduitslag en wordt vooral gebruikt bij been zweren. Verzacht het slijmvlies bij hoesten en keelontsteking.
Zonnebloem olie is een fijne zeer vloeibare massage-olie, die zich goed over de huid laat verdelen en deze versoepelt en verzacht, geschikt voor ieder huidtype. De olie laat zich goed mengen met etherische oliën en is een uitstekende basis voor massage oliën.
In de aromatherapie wordt zonnebloem olie o.a. ingezet bij* :

  • hoofdpijn
  • kiespijn
  • verzuring
  • diverse ontstekingen
  • acné
  • bloedarmoede
  • eczeem
  • bronchitis
  • geïrriteerde huid
  • huiduitslag
  • zweren
  • babyverzorging

 

Contra-indicatie:

  • geen irritaties bekend

 

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


TSE / BSE-risico: De grondstof is van pure plantaardige oorsprong en komt tijdens de productie, opslag en transport niet in contact met dierlijke materialen of is uitgesloten van contaminatie. Aan de levensmiddelenwetgeving is voldaan ph.EUR.NT2000 5.4.


chargenr. E6558 / 18-0810 / Na / Aro
productnaam Zonnebloem olie
land van herkomst Frankrijk
INCI naam Helianthus annuus seed oil
botanische naam Helianthus annuus
synoniem
farmacopoea CAS: 84776-03-4 / Einecs: 232-273-9
kleur geel
geur mild, fijn
smaak mild, fijn
consistentie helder vloeibaar
bereiding koudgeperst