Home » Ho-Blad - 10 ml.

Ho-Blad - 10 ml.

€ 7,95

Ho-Blad - 10 ml.

€ 7,95

Botanische naam: Cinnanomum camphora Ho.

Land van herkomst: China

■ immuunsysteem

■ jeugdpuistjes

■ genitale infecties

Ho-Blad olie is een regulerende en kalmerende olie, die antibiotisch werkt door het hoge linalool gehalte en wordt in de aromatherapie o.a. ter ondersteuning ingezet bij* :

  • stress
  • vermoeidheid
  • dermatitis
  • huidaandoeningen
  • onzuivere huid
  • (jeugd)puistjes
  • pukkeltjes
  • rimpels
  • ontstekingen
  • hoofdpijn
  • wondjes en zweertjes
  • infectie luchtwegen
  • genitale infecties
  • striae
  • uitputting
  • immuunsysteem (stimulerend)
  • algemene huidverzorging (toegevoegd aan een dragerolie) (ook voor de gevoelige huid!)

 

Contra-indicatie:

  • Ho-Blad is niet giftig en niet irriterend maar kan bij sommige personen overgevoeligheid veroorzaken

 

Veiligheid:
Brandbaar. Stabiele vloeistof, schokbestendig. Buiten bereik van kinderen houden.
Xn-Xi: irritant voor ogen en huid; kan allergische reactie veroorzaken, schadelijk bij ingestie; niet carcinogeen;  niet in het milieu afvloeien: grondwater, water, grond.
oogcontact: eventuele contactlenzen indien mogelijk verwijderen. open ogen 15 minuten spoelen met overvloedig water.
huidcontact: gecontamineerde huid grondig afspoelen en wassen met water en neutrale zeep.
Bij ingestie een arts waarschuwen. etiket/verpakking tonen.      

allergenen: citronellol - geraniol - linalol - eugenol - limonen

Grenswaarde 10 ppm: 'leave-on' producten - producten blijven declaratievrij tot een dosering van 0,001%

Grenswaarde 100 ppm: producten 'afspoelen' - producten blijven declaratievrij tot een dosering van 0,011%

 

*De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Zenergy Wellness doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


chargenr. E0025 / 18-07155 / Aro / Th
productnaam Hobladolie / Ho-Sho olie - Schiu oil
land van herkomst China
INCI namen Cinnamomum camphora linaloolifera
botanische naam Cinnamomum camphora Ho.
synoniemen Ho-Sho / Ho leaf oil
farmacopoea CAS: 91745-89-0 / Einecs: 294-760-2
kleur helder
geur houtige Rozengeur
smaak bitter
consistentie vloeibaar
bereiding stoomdestillatie van bladeren
noot hart / basisnoot
element water / lucht