📦 BINNEN NEDERLAND ➡️ STANDAARD LAGE VERZENDKOSTEN € 3,95 🚚

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne, getrouwd met Geert en wij wonen in de kop van Overijssel. Geert en ik zijn beiden zelfstandig ondernemers en vullen elkaar aan waar we kunnen; zowel privé als zakelijk. Samen runnen we ons samengestelde gezin. Geert heeft 3 zoons uit een eerder huwelijk, en ik heb een zoon en een dochter uit een eerder huwelijk en in 2016 kregen Geert en ik samen nog een dochter.

 

Mijn leven heeft eigenlijk altijd al in het teken gestaan van helpen en geholpen worden. Ik heb in mijn persoonlijke leven al heel wat obstakels overwonnen maar heb ook heel veel mensen kunnen helpen om hun obstakels te overwinnen. Ik deed dit altijd met liefde en veel 'plezier'. 

 

Mijn eigen turbulente leven heeft mij ooit  genoodzaakt om hier wat mee te gaan doen. Voor mezelf en voor mijn kinderen, omdat ik te vaak op een dieptepunt terechtkwam wat te ver ging. Ik had momenten dat ik totaal geen grip meer had op mijn leven. Ik was niet meer in staat mijn emoties te reguleren, niet meer helder te kunnen denken en zelfs voor mijn kinderen zorgen was af en toe een ware opgave.

 

Toen ik op de bodem van de put zat, ben ik een cursus 'Persoonlijke Effectiviteit’ gaan doen en ben ik bezig geweest met diverse therapievormen. Daarnaast heb ik veel literatuur in huis gehaald zodat ik mij kon verdiepen in alles wat te maken heeft om een gelukkig leven te leiden.

 

Ik besloot diverse opleidingen te gaan doen om mezelf te kwalificeren en te professionaliseren in coaching (technieken) en startte met de opleiding 'Life Coach'. Ik heb er een cursus 'Zelfontwikkeling' achteraan gedaan. Daarnaast ben ik in 2016 ook afgestudeerd voor Jongeren Coach.

Ik merk dat sinds ik de 40 gepasseerd ben, ik steeds meer te maken krijg met lichamelijke ongemakken. Ik weet, dat achter elke lichamelijke klacht een psychische oorzaak zit. Hier ben ik dan ook veel mee bezig, zowel voor mezelf als bij mijn medemens. Aromatherapie biedt een mooie ondersteuning bij dit proces, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb al heel wat kennis opgedaan en als aanvulling heb ik mezelf bijgeschoold en ben inmiddels in het bezit van mijn basis diploma aromatherapeut. Op dit moment volg ik de jaaropleiding aromatherapie & wellness. 

Ik werk uitsluitend met zuivere, natuurlijke oliën; 100% pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit, zonder toevoegingen, niet gestrekt en vrij zijn van conserveringsmiddelen en oplosmiddel residuen. Deze zijn verkrijgbaar in mijn webshop.