Home » Coaching » Werkwijze

Werkwijze

(Online) Coaching

Ik kan jou helpen om zelf jouw persoonlijke en maatschappelijke leven vorm te geven. We gaan samen werken aan (een) actuele situatie(s) die jij in jouw leven meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. We gaan kijken welke waarden jij belangrijk vindt en hoe jij jouw waarden kunt uitdragen in jouw leven. Samen vinden we het antwoord vanuit jouw authentieke zelf waardoor jij verder kunt.

Ik bied online coaching omdat dit simpelweg de kosten flink drukt. Daarnaast is het voor sommigen fijn om de tijd te nemen om hun verhaal te vertellen (op 'papier' te krijgen). Indien wenselijk, bied ik uiteraard ook coaching in de vorm van een persoonlijk gesprek.

 

Lichamelijke klachten

Soms zijn er ook lichamelijke klachten. Deze klachten hebben een kernoorzaak welke zich op psychisch vlak afspeelt. We gaan daar samen naar kijken en werken aan de oplossingen. Ik ga jou helpen om jou te stimuleren tot bewustwording; om jou tot een groter begrip te laten komen naar jezelf en tot diepere inzichten komt. Aromatherapie kan een mooie ondersteuning bieden hierbij!

 

Aromatherapie bij emotionele en lichamelijke klachten

In de aromatherapie wordt gewerkt met geuren, die mogelijk een veel grotere invloed op je psyche hebben dan je ooit gedacht had. Wanneer je een etherische olie op je huid doet, kan deze al binnen 20 minuten invloed hebben op iedere cel in je lichaam! Wanneer je een etherische olie in een aroma diffuser verstuift, komt de olie via je neus direct in het limbisch systeem van je hersenen; de plek waar onze emoties gestuurd worden! Ze kunnen o.a. gebruikt worden bij slapeloosheid, depressies, stress en angst. Maar etherische oliën hebben meer positieve eigenschappen: via de huid opgenomen, komen ze in de bloedsomloop en van daaruit in de organen. Etherische oliën hebben daarnaast een antibacteriële werking en kunnen helpen bij o.a. spijsverteringsklachten, aandoeningen van de luchtwegen en huidproblemen.