Home » Coaching

Coaching & Healing met AromatherapieWelkom bij Zenergy Wellness! Ik bied coaching & healing, met of zonder aromatherapie, aan een ieder die letterlijk en/of figuurlijk niet lekker in hun vel zitten  doordat ze door een moeilijke periode heen gaan of moeite hebben met het verwerken van (traumatische) ervaringen uit het verleden en ze zich o.a. verdrietig, verloren,  eenzaam en leeg voelen.

 

Met aromatherapie kan ik mensen aanvullend ondersteunen bij zowel psychische als lichamelijke klachten (die altijd met elkaar te maken hebben!) door het gebruik van diverse etherische, 100% natuurlijke oliën.

 

Essentiële olie, etherische olie of aromatische olie zijn drie verschillende benamingen voor de vluchtige olie die in iedere plant en boom aanwezig is.

  • Etherisch (vluchtig) is één van de eigenschappen van de olie
  • Essentieel (noodzakelijk) omdat bij een tekort de plant zal sterven
  • Aromatisch omdat de kenmerkende geur van een plant te danken is aan de etherische olie.

 

Soms zit de olie in de bloemen, zoals bij rozen in de blaadjes. Soms in de vrucht, zoals bij de sinaasappel in de schil. Maar ook in andere delen van de plant zoals bijv. in de zaden, bladeren, stengel, wortel of hout komen etherische oliën voor. Het doel van deze oliën is o.a. het aanlokken van insecten of het verdrijven van parasieten.

 

Wie ik ben, hoe ik werk en wat aromatherapie is, kun je lezen door op onderstaande buttons te klikken.


Zenergy Wellness